Zure room voor "Napoleon" | sarahfergusonfoundation.org

Zure room voor “Napoleon”

Zure room voor


Als u van sappige, “natte” cake “Napoleon” houdt – dit roomrecept is voor u. De room wordt snel en gemakkelijk klaargemaakt, en dankzij hem zal de cake veel sneller klaar zijn.

Beschrijving van de bereiding:

De cake “Napoleon” is een van de favorieten in veel gezinnen. Mijn familie is geen uitzondering. Ik geef de voorkeur aan deze cake met roomboter en gecondenseerde melk, en mijn man – hetzij met een custard of met zure room. Zure room is een van de eenvoudigste en het is heel gemakkelijk om het te koken. Maar zure room moet dik en olieachtig zijn, anders zal de crème vloeibaar zijn. Ik vertel je hoe je zure room kunt bereiden voor “Napoleon”.

1. Om veilig te zijn, spreid ik de zure room altijd in gaas uit, gevouwen in 2-3 lagen en hang op een uur – laat de bovenmatige vloeistof afvoeren.

2. In de room voor deze cake, voeg ik altijd verpletterde okkernoten toe. Maar je kunt het zonder hen doen. Als u besluit een crème met noten te maken, bak deze dan in een droge braadpan en kneed ze vervolgens op een gemakkelijke manier. Je kunt het eenvoudig met een deegroller indrukken, je kunt het malen met een blender (kleiner).

3. Alle voorbereidende fasen zijn voltooid en nu gaan we verder met het hoofdproces. We smeren de zure room in een kom, voegen er suikerpoeder in toe, beginnen met kloppen met een mixer of gewoon een garde tot het uniform is. Dit duurt 3-4 minuten. Laat je niet meeslepen en klop de room niet in boter.

4. Giet nu de voorbereide noten en meng. De crème is klaar!

Als je een crème hebt die vloeibaar is geworden, voeg dan een verdikkingsmiddel toe voor zure room. Het wordt verkocht in winkels en voordat u zure room bereidt, is het beter om het op voorraad te hebben.doel:
In een haast
Hoofdbestanddeel:
Zuivelproducten / Zure room
gerecht:
desserts / crème

ingrediënten:

  • Zure room – 1 liter (niet minder dan 30% vetgehalte)
  • Suikerpoeder – 250 gram
  • Walnoten – 100 gram (optioneel)

Porties: 1

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 91 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: