Dieet wrongel braadpan in een multivariate | sarahfergusonfoundation.org

Dieet wrongel braadpan in een multivariate

Dieet wrongel braadpan in een multivariate


Ik wil je een uitstekende versie van een zachte ovenschotel aanbieden zonder manga of meel. Dat is de reden waarom het caloriegehalte van de braadpan laag is. Het kan worden gevarieerd met vers fruit of gedroogd fruit. We zien eruit!

Beschrijving van de bereiding:

Kwark braadpan kan worden bereid zonder suiker, ter vervanging van honing of natuurlijke zoetstof. Een natuurlijke yoghurt kan ook worden vervangen door kefir, de smaak wordt niet beïnvloed. Volg mijn recept, kook een braadpan met kookkwark in een multivariate samenstelling en verras je familie met een heerlijk en gezond gerecht!doel:
Voor het ontbijt / Voor kinderen / Middagsnack
Hoofdbestanddeel:
Zuivelproducten / Cottage Cheese
gerecht:
bakken / braadpan
Geografie van de keuken:
Russische keuken
dieet:
Dieet voedsel

ingrediënten:

  • Kwark – 400 gram
  • Ei – 3 stukken
  • Natuurlijke yoghurt – 3-4 Art. lepels
  • Suiker – 3-4 Art. lepels
  • Zetmeel – 3 st. lepels
  • Vanillesuiker – 5 gram
  • Groene appel – 1 stuk

Porties: 6-8

Hoe te koken “Dieet wrongel braadpan in een multivariate”

Bereid de producten voor op de braadpan. Aangezien de braadpan laagcalorisch moet zijn, respecteer dan cottage cheese en yoghurt, neem een ​​vetarme of volledig vetvrije.
Meng de kwark met suiker en zetmeel. Vork voorzichtig mengen, grote klonten kaas pletten.
Voeg rauwe kippeneieren toe, yoghurt. Roer, voeg vanillesuiker of vanilline toe.
Apple grondig wassen, verwijder de kern, als de huid hard is, dan verwijder het. Apple in kleine stukjes snijden en toevoegen aan het kwarkdeeg.
Paneer multivark vet zoals suikerwarenvet, boter of gewoon groente zonder een geur. Giet de wrongel-appel massa in een pan, gelijkmatig verdelen. Zet de pan in het multivark, selecteer de modus “Bakken” en stel de tijd in op 50 minuten. Start!
De braadpan is klaar! Maar schrijf het niet af. Ontkoppel de multivark van het netwerk. Open het deksel, laat de braadpan goed afkoelen. Daarna verlaat het gemakkelijk de vorm en raakt het niet uit het oog. Eet smakelijk!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − 21 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: