Kool met honing voor de winter | sarahfergusonfoundation.org

Kool met honing voor de winter

Kool met honing voor de winter


Onlangs vond ik een recept voor het koken van kool met honing voor de winter. De essentie van het recept is dat de kool veel langer eetbaar blijft dan bij het inblikken op de gebruikelijke manier.

Beschrijving van de bereiding:

Om thuis kool met honing te maken voor de winter, moet je de pekel koken en de groenten hakken. Zouten kan als bijgerecht op het hoofdgerecht of als tussendoortje worden geserveerd.Hoofdbestanddeel:
groenten / kool
gerecht:
knuppels / beitsen
Geografie van de keuken:
Russische keuken

ingrediënten:

  • Koolkool – 1 stuk
  • Wortelen – 1-2 stukjes
  • Drinkwater – 1,5 liter
  • Zout 3.5 st. lepels
  • Honing vloeistof – 1,5 st. lepels

Porties: 4-6

Hoe te koken “Kool met honing voor de winter”

Kool spoelen met koud water. Als er rotte gebieden zijn, moeten we ze met een mes uitknippen. We vegen kool met papieren handdoeken – het mag niet nat zijn. Hak fijn en giet het in een kom. We wassen de wortel in koud water, maken hem schoon en wrijven hem op een fijne rasp. We stoppen alles in een kom voor de kool.
We bereiden de augurk voor. Meng honing, zout, water. We zetten het op het gas en koken het aan de kook. Roer in dit proces de pekel voorzichtig zodat honing en zout in water worden opgelost. Terwijl de pekel kookt, mengen we kool met wortels. Als alles in de war is, druk je de salade naar beneden zodat het sap uit de groenten komt. Je kunt de plaat samenknijpen met een kool of een liter pot erbovenop.
Verbrand nu de pot. Dicht we verpakken groenten erin. Wanneer de pekel begint te koken, giet het in de pot. De pot moet volledig worden gevuld met pekel en salade. Bedek de hals met een polyethyleen deksel met een klein gaatje in het midden. Er is een gat nodig om stoom te laten ontsnappen.
We laten de pot een dag op een koele plaats liggen. De volgende dag doorboren de kool – zo ontdoen we ons van de extra bitterheid en proeven. Als het klaar is – sluiten we de pot af met een deksel en stoppen we hem in de koelkast. Zo niet, dan gaan we naar een andere dag en herhalen we dezelfde procedure.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 56 = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: