Kool knapperig voor de winter | sarahfergusonfoundation.org

Kool knapperig voor de winter

Kool knapperig voor de winter


Sommige huisvrouwen krijgen geen kool knapperig voor de winter. Als je ook dergelijke problemen hebt gehad, dan stel ik voor om naar dit recept te kijken.

Beschrijving van de bereiding:

Kool knapperig voor de winter is ongelooflijk lekker. Het is klaar in 2 dagen en kan lang genoeg worden opgeslagen. Probeer het, het is echt een eenvoudig en effectief recept!Hoofdbestanddeel:
groenten / kool / kool
gerecht:
knuppels / beitsen
Geografie van de keuken:
Russische keuken

ingrediënten:

  • Kool – 3-4 stukjes
  • Wortelen – 2-3 stukken
  • Zout – 3 items. lepels
  • Suiker – 2 Art. lepels

Porties: 30

Hoe te koken “Kool knapperig voor de winter”

1. Het recept voor het krokant maken van kool voor de winter moet beginnen met een zoutoplossing. Om dit te doen, is het noodzakelijk om het zout in een pan te gieten, ongeveer 2 liter water te gieten en aan de kook te brengen.
2. Snijd de kool in deze tijd. Het zal sneller gaan als je een speciale shredder gebruikt, maar je kunt het met een mes doen.
3. Zet de kool in een grote bak en giet de gekoelde pekel. Verlof gedurende 10-15 minuten.
4. Was, reinig en hak de wortels (u kunt op een grote rasp raspen). Pekel de kool voorzichtig en voeg de worteltjes eraan toe. Je kunt je favoriete kruiden toevoegen.
5. Kool te sturen naar de bank, strak rammen. Het is beter om de pot niet tot de bovenkant te vullen, zodat de pekel niet overloopt.
6. Laat nu de kool 2 dagen staan. Periodiek is het nodig om daar kleine holtes te maken om lucht te laten ontsnappen aan het gevormde gas. Verwijder na 2 dagen de pekel uit de kool, voeg er suiker aan toe en stuur het terug naar de pot. Al in een dag zal kool knapperig voor de winter thuis klaar zijn voor gebruik (voor testen, om zo te zeggen). Nu kan het worden onderverdeeld in blikjes, strak afgedekt en op een koele plaats worden verzonden.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: