Dieet havermout pannenkoeken | sarahfergusonfoundation.org

Dieet havermout pannenkoeken

Dieet havermout pannenkoeken


Zelfs gezien elke calorie die je eet, kun je een dessert veroorloven. Een van deze handige opties zijn thuis havermoutpannenkoeken met een smakelijke bessensaus.

Beschrijving van de bereiding:

Fijne en knapperige, nuttige en erg smakelijke pannenkoeken kunnen een stevig en voedzaam ontbijt of tussendoortje zijn. Dit recept voor het koken van voedingshavermout is niet alleen geschikt voor een volwassene, maar ook voor een kindermenu. Serveer ze op tafel met je favoriete bessen of fruit naar smaak.doel:
Voor het ontbijt / Voor kinderen / Voor het ontbijt / Middagsnack / Middagsnack
Hoofdbestanddeel:
granen / havermout
gerecht:
bakken / beignets
dieet:
Dieet voedsel / low Calorie

ingrediënten:

  • Havermoutvlokken – 300 gram
  • Yoghurt – 300-350 gram
  • Ei – 1 stuk
  • Citroen – 1 stuk
  • Bakpoeder – 1 snuifje
  • Olijfolie – 1 druppel
  • Suiker – Naar smaak

Porties: 4-6

Hoe te koken “Dieet havermout pannenkoeken”

1. Om te beginnen, moet je de helft van de vlokken malen in een blender of koffiemolen.
2. Voeg de resulterende havermout toe aan de vlokken en giet een beetje heet water. Ook in het recept voor het koken van haverbeignets voor de voeding kun je ontvette yoghurt gebruiken.
3. Ei om in een diepe kom te drijven en licht aan te kloppen met een garde. Voeg magere yoghurt toe en meng goed. Was en droog de citroen. Rasp de geraspte schil over een kleine rasp en pers het sap uit de helft.
4. Voeg toe aan de komvlokken, een snufje bakpoeder en, indien gewenst, suiker. Meng goed en laat 20-25 minuten intrekken, zodat de havermoutpannenkoekjes thuis zachtjes zijn.
5. Als de massa te dik is, kunt u bijvoorbeeld nog 1 eiwit of een beetje yoghurt toevoegen.
6. Druppel een beetje olijfolie in een koekenpan en smeer het met een borstel over het oppervlak. Lepel het deeg en bak het op middelhoog vuur onder het deksel.
7. Als aanvulling op het klassieke recept voor pannenkoeken met havervlokken, kun je een caloriearme maar zeer smakelijke saus maken. Hiervoor moeten 1-2 lepels yoghurt en eventueel aanwezige bessen naar de blender worden gestuurd.
8. Bak de beignets aan beide zijden tot een smakelijke korst, en serveer voor het serveren met bessensaus.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: