Gedroogde pruimen met noten in zure room | sarahfergusonfoundation.org

Gedroogde pruimen met noten in zure room

Gedroogde pruimen met noten in zure room


Zeer eenvoudig en snel te bereiden, betaalbaar en nuttig dessert. Dus vandaag zal ik je vertellen hoe je gedroogde pruimen kunt koken met noten in zure room. Het is heerlijk voor zowel kinderen als volwassenen!

Beschrijving van de bereiding:

Gedroogd fruit is niet minder nuttig voor het lichaam dan vers fruit of groenten. Bovendien kunnen ze op elk moment van het jaar worden verkregen of van tevoren opletten en de blanco’s zelf maken. Pruimen, zoals andere gedroogde vruchten, kunnen worden gebruikt voor het koken van pilaf, pap, voorgerechten en vlees (als vulling of garnering), evenals voor het maken van saus en allerlei desserts. Voor het koken moet het een paar minuten worden geweekt en vervolgens worden gebruikt.doel:
Voor kinderen / Op de feesttafel / Cocktailreceptie
Hoofdbestanddeel:
fruit / Gedroogd fruit / gedroogde pruimen / Zuivelproducten / noten / Zure room / walnoten
gerecht:
desserts

ingrediënten:

  • Pruimen – 100 gram
  • Walnootnoten – 50 gram
  • Zure room – 200 milliliter
  • Suikerzand – 5 st. lepels

Porties: 4

Hoe te koken “Pruimen met noten in zure room”

1. Snoei mijn goed, plaats dan een klein bord en giet kokend water (volledig bedekt), laat 5-10 minuten staan, afhankelijk van de grootte en de droogheid.
2. Ondertussen, maak ik walnoten schoon en deel ik elke kern in vier delen. Ik voeg het water van gestoomde pruimen samen, smeer het op een papieren handdoek, koel het af en veeg het weg. In elk deel heb ik een klein stukje gesneden, een soort zak makend, binnen elke putjes.
3. Zure room wordt gemengd met suiker en een mixer, klop tot de korrels oplossen. In de vorm voor het voederen naar de bodem verspreid ik de pruimen, dan verspreid ik de zure room en stuur de formulieren 3-5 uur naar de koelkast.
4. Na de nodige tijd haal ik de formulieren uit de koelkast en besprenkel met gehakte walnoten, een aangename eetlust!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: