Sayuran kek | sarahfergusonfoundation.org

Sayuran kek

Sayuran kek


Coklat coklat adalah yang paling biasa, dan ia digunakan untuk menampung kek, pastri dan gulung. Hari ini kita akan menyediakan resipi yang paling mudah dan paling cepat untuk memasak untuk kek serbuk koko.

Penerangan penyediaan:

Apabila saya melihat kek selera, ditutup dengan glazed glaze, di tingkap kedai, ia menjadi agak sukar bagi saya untuk mengawal air liur saya. Tetapi, alhamdulillah, saya mempunyai resipi yang indah ini untuk membuat sayu untuk kek, dengan mana saya boleh membuat sayap coklat yang indah. Dan, walaupun ini adalah pilihan yang paling mudah, bagaimana membuat icing untuk kek, tetapi saya benar-benar menyukainya, dan ia sangat baik untuk mendapatkan muffin coklat kegemaran saya – jangan buka mata. Dan, jika anda juga ingin membuat sesuatu yang lazat petang ini, saya dengan senang hati akan berkongsi dengan anda resipi glaze mudah ini untuk kek.Tujuan:
Untuk kanak-kanak
Bahan utama:
Coklat / Kakao
Hidangan:
Baking / Glaze

Bahan-bahan:

  • Susu – 4 item. sudu
  • Koko – 3 Seni. sudu
  • Gula – 3 Seni. sudu
  • Butter – 60 Gram

Hidangan: 1

Bagaimana untuk memasak “Glaze kek”

Sediakan semua bahan yang diperlukan. Keluarkan mentega terlebih dahulu dari peti sejuk agar ia dapat melembutkan. Inilah yang kami perlukan.
Gula campuran dengan koko, kacau rata.
Tuangkan susu dan kacau hingga rata.
Akhirnya tambah mentega yang lembut. Jangan takut jika anda tidak dapat menggerakkan sepenuhnya, apabila dipanaskan ia akan mencairkan.
Letakkan jisim di atas api dan biarkan mendidih, kacau sentiasa. Anda akan melihat bahawa secara beransur-ansur glasir akan menjadi halus dan cantik.
Keluarkan lapisan gula dari haba dan penyejuk. Sekarang ia boleh menghias kek dan pastri, mufin dan pencuci mulut yang lain. Penutup permukaan pencuci mulut mestilah lapisan nipis, ia akan kering dengan cepat dan pencuci mulut boleh dihidangkan.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 82 = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: