Truffelsaus | sarahfergusonfoundation.org

Truffelsaus

Truffelsaus


Als je een echte fijnproever bent en je jezelf graag verwent met exquise en verbazingwekkende gerechten, dan raad ik je aan een eenvoudige manier te vinden om een ​​truffelsaus te bereiden. Het is ongelooflijk heerlijk!

Beschrijving van de bereiding:

Pittige en dure truffel is geen eenvoudig ingrediënt. Maar als je het toevallig krijgt, dan raad ik je aan om op basis daarvan een geweldige saus te koken. De ideale optie is om het te serveren met pasta. Dit gerecht is niet echt voor elke dag, maar ik adviseer je toch om een ​​recept op een briefje te hebben.Hoofdbestanddeel:
champignons / truffels
gerecht:
sauzen / Champignonsaus

ingrediënten:

  • Spaghetti – 400 gram
  • Olijfolie – 75 milliliter
  • Knoflook – 1 tand
  • Ansjovis – 2 stuks
  • Truffel – 150 gram
  • Zout – 1 Om te proeven

Porties: 2-4

Hoe “Truffelsaus” koken

1. Eerst moet je de truffel zelf aanpakken. Was het en maak het schoon met een middelharde borstel. Hak het dan in een truffeldeeg. Bereid de rest van de ingrediënten voor.
2. Giet de plantaardige olie in de sauteerpan. Voeg gepelde en gehakte knoflook en ansjovis toe voor 2-3 delen. Breng het water gelijktijdig aan de kook in een pan.
3. Roer terwijl u de olie opwarmt. Voeg zout en spaghetti toe aan het kokende water. Kook tot het gaar is.
4. Verwijder voorzichtig de knoflook (hij gaf de smaak, en als hij zwaar geroosterd is, zal de olie bitter gerijpt worden), plaats de truffel fijngemalen in de pasta.
5. Saus moet voorzichtig worden geroerd met een vork. Hij moet niet koken! Laat het 5 minuten sudderen en haal het dan van het vuur en leg het op spaghetti. Alles, het gerecht kan op tafel worden geserveerd.
Eet smakelijk!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: