Inktvis met kaas en ei

Inktvis met kaas en ei


Als je van zulke gezonde zeevruchten houdt, maar niet weet hoe je ze goed moet bereiden, probeer dan dit eenvoudige recept voor inktvis met kaas en eieren. Het is heerlijk, tamelijk bevredigend en erg smakelijk.

Beschrijving van de bereiding:

Bereid inktvis met kaas en eieren thuis is niet moeilijk, vooral met deze stap-voor-stap-recept bij de hand. Alle aanbevelingen in acht nemend, kunt u een geweldige warme schotel of een stevige snack krijgen.doel:
Voor de lunch / Voor het avondeten / Op de feesttafel / Verjaardagsfeestje / Nieuwjaar
Hoofdbestanddeel:
Vis en zeevruchten / zeevruchten / pijlinktvissen
gerecht:
Warme gerechten

ingrediënten:

  • Pijlinktvissen – 4 stukken
  • Kaas – 150 gram
  • Ei – 4 stukken
  • Zure room – 2 items. lepels
  • Sol – 1 Pinch
  • Peper – 1 snuifje
  • Groen – 1 snuifje
  • Specerijen – 1 snuifje

Porties: 4

Hoe “Squids met kaas en ei” te koken

Pijlinktvis met kaas en ei - foto stap 1
1. Squid karkassen moeten grondig worden gereinigd en onder water worden afgespoeld. Dompel ze 2-3 minuten onder in kokend zout water en koel af. Om inktvis te verteren moet je het gerecht bederven en het te hard maken.
Pijlinktvis met kaas en ei - foto stap 2
2. Eieren pre-kook hard en koel. Wis ze en snijd ze in kleine blokjes. Om thuis met kaas en eieren in de inktvis te kunnen koken, waren de eieren zelfs zachter van binnen en kunnen de eieren worden geraspt.
Pijlinktvis met kaas en ei - foto stap 3
3. Harde kaas, die zich in de koelkast bevindt, rasp op een grote of middelgrote rasp. Je kunt ook zachte kaas gebruiken.
Pijlinktvis met kaas en ei - foto stap 4
4. Verse greens, eerder gewassen en gedroogd, geven de vulling meer pikantie. Gebruik in het recept voor het koken van inktvis met kaas en ei kan groene uien, peterselie, dille zijn.
Pijlinktvis met kaas en ei - foto stap 5
5. Verbind in een kleine kom alle componenten van de vulling. Zout en peper naar smaak, voeg een beetje zure room of mayonaise toe, zodat de vulling sappiger en homogener was.
Pijlinktvis met kaas en ei - foto stap 6
6. Vet de bakplaat in. Karkassen inktvis vullen de vulling strak en in een mal. Vanaf de top kun je sprenkelen met kruiden of kruiden naar smaak, en ook een beetje zure room smeren. Stuur het naar een voorverwarmde oven. Hier is een vrij eenvoudig recept voor inktvis met kaas en ei. Na 15 minuten kan het gerecht op tafel worden geserveerd.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: